[]

22-23 грудня 2018 року на базі ФОК «Старт» у м. Новояворівськ відбувся  чемпіонат Львівської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, присвячений пам’яті майстра спорту, чемпіона та рекордсмена України, Європи та світу Михайла Невзорова. У чемпіонаті взяло участь близько 150 спортсменів.

У ваговій категорії до 74 кг серед юнаків ІІІ місце посів студент І курсу Медичного коледжу ЛНМУ імені Данила Галицького Іван Гулич. Його результат склав 97,5 кг, що дозволило за меншою власною вагою вибороти призове місце.

Вітаємо Івана із першим і таким успішним в його спортивній кар’єрі виступом та бажаємо вдалих стартів на всеукраїнських змаганнях.

Наталія Семенова, викладач фізичного виховання < clss="" href="http//medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=1223∓Itemid=358∓lng=k">Медичного коледжу ЛНМУ імені Данила Галицького 

< clss="" href="http//medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=1184∓Itemid=355">Відділ комунікації і промоції

< clss="" href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.

[en]19-20 березня 2018 року команда з волейболу Медичного коледжу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького брала участь в обласних змаганнях серед студенток ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Збірну коледжу на змаганнях представляли такі волейболістки Вікторія Дубанич (капітан), Ірина Боднар, Христина Демчишин, Юлія Якимів, Ольга Шило, Оксана Пелюшкевич, Ольга Ледвій, Василина Василишин. Цього року команда коледжу показала найкращий результат за останні роки участі у волейбольних змаганнях завдяки оновленню колективу гравцями першого курсу і спільній злагодженій боротьбі та проявленим вольовим якостям.

За інформацією Наталії Семенової, викладача фізичного виховання Медичного коледжу ЛНМУ імені Данила Галицького

Відділ гуманітарної освіти і виховання,

прес-центр ЛНМУ імені Данила Галицького

press@medniv.lviv.[]