Відділ міжнародних зв’язків та євроінтеграції Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького повідомляє про можливість для студентів нашої Альма-матер пройти стажування в Канаді.

У серпні 2024 року розпочнеться прийом заявок для участі студентів 4 курсів в програмі стажувань у Канаді  Mitacs Globalink Research Internship. 

Globalink Research Internship – програма 12-тижневих дослідницьких стажувань в канадських університетах для студентів 3-4 курсів з усього світу.

Студенти-фіналісти матимуть змогу пройти стажування в одному з канадських університетів у вибраний період з травня по жовтень 2025 року, де вони працюватимуть з професорами та іншими дослідниками в приймаючих університетах. Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 70 університетах Канади.

Студенти отримають стипендію, яка покриває:

  • авіаквитки до Канади в обидві сторони;
  • житло та проживання;
  • підтримку менторів  під час проживання на кампусі в Канаді;
  • безкоштовну участь у заходах та курсах підвищення кваліфікації.

Після закінчення стажувань всі студенти зобов‘язані повернутися в Україну. 

Більше інформації про умови стажування та необхідні документи для заявки студенти можуть знайти на офіційному сайті: https://www.mitacsua.org

У разі виникнення питань щодо програми,  можна зв’язатися з організаторами за адресою: info@mitacsua.org

УВАГА: при поданні заявки на участь у міжнародних стажуваннях студентам обов’язково брати до уваги чинні правила перетину державного кордону України в умовах воєнного стану. 

За інформацією Відділу міжнародних зв’язків та євроінтеграції

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua