На цьому тижні розпочинається найвідповідальніший етап для вступників до закладів вищої освіти – з 19 липня стартує подання електронних заяв у навчальні заклади. Триватиме він до 18 години 31 липня. Цьогоріч вступники мають право через свій електронний кабінет подати в сукупності за всіма основами вступу до п’яти заяв на місця державного або регіонального замовлення та до п’ятнадцяти заяв за всіма джерелами фінансування. Звертаємо також увагу на відповідальний підхід до вибору пріоритетності заяв на місця державного замовлення, адже їх не можна буде змінити. Відтак, першим пріоритетом слід відзначати заяви із найбажанішим ЗВО та спеціальністю, а далі – за низхідною, де 5-тим пріоритетом є найменш бажаний вибір.

Після того, як вищі навчальні заклади отримають заявки на вступ, відбуватиметься формування рейтингових списків. Про рекомендації до зарахування на навчання вступників сповістять через особисті електронні кабінети не пізніше 05 серпня

Вступники, які будуть рекомендовані до навчання у ЛНМУ ім. Данила Галицького, мають не пізніше 18:00 08 серпня підтвердити вибір місця навчання в особистому кабінеті та подати документи до приймальної комісії. Для вступників на контрактну форму навчання вимоги до зарахування потрібно виконати не пізніше 18 год. 16 серпня. Зарахування відбудеться 09 серпня на бюджетну форму навчання, та 16 серпня — на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (на контракт).

За інформацією Приймальної комісії

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua