З 28 по 30 серпня тривало стажування доцентки кафедри мікробіології ЛНМУ імені Данила Галицького Ірини Тимчук в університетській клініці Vienna General Hospital (AKH) Віденського медичного університету. Воно відбулося за сприяння відділу міжнародних зв’язків та євроінтеграції нашого Університету відповідно до Меморандуму про співпрацю між нашими університетами, підписаного в межах Третього саміту перших леді та джентльменів у вересні 2023 року.

Основним завданням стажування було ознайомлення з роботою кафедри клінічної мікробіології на базі університетської клініки та переймання досвіду навчання студентів.

У процесі свого перебування доцентка нашої Alma Mater Ірина Тимчук ознайомилася із структурою мікробіологічної лабораторії, новітніми методами мікробіологічних досліджень та особливостями викладання дисциплін «Мікробіологія» та «Вірусологія» на базі Віденського медичного університету. Реалізацію плану стажування організувала завідувачка кафедри клінічної мікробіології, д. мед. н. Біргіт Віллінгер, викладачі кафедри поділилися своїм досвідом викладання цих дисциплін, а працівники лабораторії познайомили з сучасною апаратурою. 

Доцентка кафедри мікробіології Ірина Тимчук висловила вдячність кафедрі клінічної мікробіології Віденського медичного університету та всьому персоналу лабораторії за дружній прийом та обмін досвідом.

За інформацією кафедри мікробіології

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua