Створюючи першу в Україні багатопрофільну Університетську лікарню – філію ЛНМУ ім. Данила Галицького Міністерство здоров`я України відразу взяло на себе зобов`язання із поліпшення матеріально- технічної бази закладу. Так, для потреб лікарні було придбано пересувний рентген-апарат X-ray Optima XR 240; апарат УЗД з набором датчиків Ultrasound Logiq e R8; апарат УЗД Ultrasound Diagnostic System Vivid iq ; наркозно-дихальний апарат для загальної анестезії Mindray WATO ex-55 pro; лапараскопічна стійка хірургічна – на загальну суму майже 8 млн.грн. 

Окрім того, керівництву Університетської лікарні доручено провести роботи  із підготовки приміщень для подальшого розміщення нового ангіографа та магнітно-резонансного томографа – обладнання також буде придбане за кошти МОЗу. Це дасть змогу надавати якісну медичну допомогу при інфарктах та інсультах, відкрити нові відділення та укласти договори на додаткові пакети на медичне обслуговування за ПМГ. На ремонтні роботи цих приміщень в кошторисах закладено потрібні кошти, які МОЗ України планує профінансувати до кінця року.

   Нагадаємо, що Університетська лікарня є відокремленим підрозділом ЛНМУ ім. Данила Галицького, відтак має можливість самостійно проводити господарську діяльність. З перших місяців створення Університетська лікарня почала укладати договори з Національною службою здоров`я України на надання послуг за програмою медичних гарантій, що дозволило їй  увійти до єдиного медичного простору України та конкурувати за пацієнта з іншими медичними закладами регіону. Цьогоріч університетська лікарня уклала договори в межах ПМГ на 15 із 17 запланованих пакетів медичних послуг.

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua