В суботу 12 жовтня у Львові відбудеться благодійний захід «День Здоров’я для Перемоги-2024». Подія приурочена до Міжнародного дня лікаря, який відзначають у перший понеділок жовтня. 

Організатори: Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Українське лікарське товариство у Львові, СФУЛТ, управління охорони здоров’я, освіти і екології Львівської міської ради.

Захід передбачає можливість визначити власний серцево-судинний ризик, провести флюорографію, консультації кардіолога, психолога, отримати знання зі здорового харчування та ментального здоров’я. освоїти основи долікарської допомоги, зупинки кровотеч, безпеки поведінки зі зброєю. 

В програмі Дня здоров’я оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру. Відбудеться урочисте відкриття стежок для теренкуру та скандинавської ходи в Парку імені Святого Папи Римського Івана Павла II  (вхід від просп. Червоної Калини 58Б).

Під час заходу працюватимуть благодійний ярмарок та проводитимуться різноманітні майстер-класи. 

Зібрані кошти будуть спрямовані на медичне забезпечення наших військових, а саме –  на наплічники для військових медиків. 

  ДЕ: Майдан Святого Папи Римського Івана Павла II, 1 (біля Храму Різдва Пресвятої Богородиці)

КОЛИ: 12 жовтня (субота) з 11.00 до 16.00 год.

Організатори запрошують громаду Львова, тимчасово переселених осіб разом з дітьми, а також усіх, хто веде чи розпочинає вести активний та здоровий спосіб життя. 

За інформацією Оргкомітету заходу

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua