Упродовж вересня-жовтня у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького в межах робочої групи ОПП «Стоматологія» відбуваються зустрічі зі студентами усіх курсів стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (декан стоматологічного факультету професор Роман Огоновський). Їх мета –  якомога ширше донести до студентів інформацію про питання академічної доброчесності, протидії булінгу, гендерній нерівності, психологічної підтримки здобувачів освіти  під час навчання. 

З 1 по 3 жовтня відбулися зустрічі кураторів зі студентами 5 курсу факультету. Під час заходів наставники представили мультимедійну презентацію на тему «Академічна доброчесність. Булінг. Гендерна нерівність та сексизм. Корупція». У ході зустрічей студенти разом з наставниками обговорили важливі питання, було надано детальну інформацію про відповідальних осіб та їх контакти.

У зібраннях систематично беруть участь гарант освітньої програми ОПП «Стоматологія» професор Наталія Чухрай та заступник декана з виховної роботи, асистент кафедри ортопедичної стоматології Роксана Братусь.

 Отриманий досвід свідчить, що дані зустрічі в межах виховної роботи є плідними та інформативними для студентів. Бо ж протидія булінгу та корупції значною мірою залежать від студентів та інших здобувачів освіти, їхньої готовності озвучувати такі факти та повідомляти про них.

Сподіваємось на подальші плідні зустрічі зі студентами!

За інформацією гаранта освітньої програми ОПП «Стоматологія» професора Наталії Чухрай

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua