Цими днями делегація з Львівської області побувала з робочим візитом у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

До складу делегації увійшли співробітниці Львівського національного медичного університету імені  Данила Галицького – керівник відділу міжнародних звʼязків та євроінтеграції, професор Тетяна Негрич і фахівець цього відділу, кандидат економічних наук Юлія Башинська, які представили інтереси нашої Alma Mater щодо можливостей співпраці. 

З презентацією про наш Університет у Дослідницькому центрі Норвіча (Norwich research park) виступила професор Тетяна Негрич. Представники Медичної школи Університету Іст Англія (Norwich medical school of East Anglia University) зацікавились потенційною співпрацею з нашим Університетом.

У межах робочого візиту відбулась зустріч з очільницею графства Норфолк Кей Мейсон Білліґ, а також з керівництвом ради графства. 

Представниці ЛНМУ імені  Данила Галицького у складі делегації мали також зустріч у Посольстві України у Сполученому Королівстві. 

Висловлюємо щиру подяку Львівській ОДА за можливість представляти наш Університету на міжнародному рівні та участі у переговорах щодо розвитку вищої медичної освіти в Україні. 

 

За інформацією відділу міжнародних звʼязків та євроінтеграції

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua