16 жовтня відбудеться одна з ключових подій року для медичної спільноти України – конференція «Європейська інтеграція України: охорона здоров’я». Захід організовує Міністерство охорони здоров’я України спільно з Європейською Комісією.

Серед спікерів – провідні політичні лідери євроінтеграційного процесу України, представники Європейської Комісії, зокрема Генерального директорату з охорони здоров’я та харчової безпеки (DG SANTE),  Генерального директорату політики сусідства та переговорів про розширення (DG NEAR), Управління з питань готовності та реагування на надзвичайні ситуації у сфері охорони здоровʼя (HERA), Представництва Європейського Союзу в Україні, поважні іноземні гості, а також вітчизняні фахівці – лікарі, представники фармацевтичного бізнесу, експерти та молодь – майбутнє української системи охорони здоров’я.  

Під час заходу мова йтиме про:

  • унікальний досвід України щодо готовності до надзвичайних ситуацій у розрізі системи громадського здоров’я та крові;
  • євроінтеграційні здобутки та плани на майбутнє української медицини;
  • трансформацію фармацевтичного сектору України до європейського ринку;
  • єврофінансові та інвестиційні можливості у сфері охорони здоров’я;
  • майбутнє нашої медицини в ЄС очима молоді в контексті європейської інтеграції.

Одна з панелей буде присвячена баченню євроінтеграційного майбутнього сфери очима студентства. Також Представництво ЄС в Україні розкаже про унікальні можливості для молоді. 

Старт саме цієї панелі о 15.40 год. 

КОЛИ: 16 жовтня 2024 р. о 10.00 год.

Детальна програма та форма реєстрації – на офіційному сайті заходу: https://www.ua-euintergation-health.com/ua

Посилання на трансляцію: 

Організатори запрошують до участі студентів, медичну спільноту, представників державних і приватних організацій, громадськість та всіх, хто прагне підтримати євроінтеграційний курс України. 

Кількість місць обмежена. 

За інформацією МОЗ України

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua