[]Кафедра філософії та економіки ЛНМУ імені Данила Галицького завтра, 4 березня, проводитиме відкритий науково-практичний семінар на тему «Людина в інформаційну епоху виклики та перспективи».

У якості доповідача виступить Євген Ланюк, кандидат політичних наук, докторант ЛНУ ім. Івана Франка, стипендіат програми Фулбрайта (2018-2019). У дискусії братимуть участь  Ігор Держко, завідувач кафедри філософії та економіки ЛНМУ імені Данила Галицького, доктор філософських наук, професор ; Анатолій Карась, завідувач кафедри філософії ЛНУ імені Івана Франка, доктор філософських  наук, професор, а також усі охочі.

Інформаційна епоха переінакшує усі сфери життєдіяльності суспільства і змушує по-новому поставити низку фундаментальних запитань Що означає бути людиною в часи, коли стираються межі між звичними, усталеними формами життя? Які виклики і перспективи несе для людини цифрова епоха? Як філософія може відповісти на гострі запитання нашого буття?

Про усе це йтиме мова на семінарі, який відбудеться 4 березня о 16.30 теоретичному  корпусі Університету, лекційна аудиторія 2, вул. Шімзерів, 3а

За < href="https//drive.google.com/c?id=1tI85SGdMr4Gf5gBNEQxCKtbbfskHxs∓export=downlod">інформацією кафедри філософії та економіки

Відділ комунікації і промоції

< href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.[]