[]Епідемія короновірусу, на жаль, й далі поширюється, захоплюючи все нові країни . ВООЗ повідомляє про 95 416 випадків захворювання COVID-19 в 75 країнах світу. В Україні вживається низка протиепідемічних заходів, аби уникнути поширення інфекції. Серед них – скасування проведення масових заходів, конференцій, спортивних змагань.

У нашому Університеті 02.03.2020р. почав діяти Наказ ректора № 856-з від 02.03.2020 “Про посилення профілактичних заходів для попередження коронавірусної інфекції серед викладачів та студентів ЛНМУ ім. Данила Галицького”, яким скасовано проведення всіх запланованих масових заходів. Тому оргкомітет  LYSICon прийняв рішення про зміну дат проведення студентської наукової конференції на жовтень 2020 року.  

Здоров’я суспільства – це дуже важливо, саме тому ми спільно із адміністрацією Університету робимо усе можливе, щоб зберегти епідеміологічну безпеку. Попри таку складну та невизначену ситуацію, команда LYSICon не припиняє свою роботу, тому восени обіцяємо Вас потішити ще якіснішою та грандіознішою конференцією. Зберігаємо ентузіазм та віримо у те, що будь-які зміни завжди означають шанс на ще кращий розвиток подій!

Реєстрація та подача робіт на осінню 81st LYSICon залишається відкритою до 8.03.2020р.

Детальнішу інформацію про ситуацію та відповіді на найчастіші запитання чекайте згодом. Інформація про статус вже зареєстрованих учасників буде розіслана кожному учаснику особисто після завершення дедлайну подачі робіт.

Сподіваємося на ваше розуміння ситуації та підтримку!

Зустрінемось на осінній 81st LYSICon!

За інформацією СНТ  ЛНМУ ім. Данила Галицького

Відділ комунікації і промоції[]