Сьогодні ректор Університету, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський підписав наказ № 1041-з «Про введення в дію карантину у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького». Наказ було видано у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року, листа Міністерства освіти та науки України від 11.03.2020 року, а також рішення позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12.03.2020 року з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції серед викладачів та студентів та відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб». У  наказі передбачено:

  1. Тимчасово з 12.03. по 03.04.2020 року ввести карантин в університеті, заборонивши відвідування занять здобувачами освіти.
  2. Працівникам структурних підрозділів університету продовжувати роботу в повному обсязі.
  3. Першому проректору з науково-педагогічної роботи, начальнику навчального відділу розробити комплекс заходів щодо дистанційного навчання студентів.
  4. Науково-педагогічним працівникам клінічних кафедр забезпечити надання медичної допомоги на відповідних клінічних базах та прийняти участь в профілактичних заходах щодо попередження коронавірусної інфекції.
  5. Декану факультету післядипломної освіти забезпечити проведення профілактичних заходів і надання медичної допомоги на клінічних базах слухачами післядипломної освіти і лікарями-інтернами.
  6. Проректору з адміністративно-господарської роботи забезпечити проведення відповідними службами комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж,  комунікацій, а також проведення дезінфекційних заходів.

Відділ комунікації і промоції