[]30 вересня 2020 року в актовому залі Львівського національного університету імені Данила Галицького відбулася конференція трудового колективу  Університету. Задля дотримання протиепідеміологічних заходів учасників розмістили в 4 залах, забезпечивши трансляцію з актового залу Університету з використанням мультимедійних технологій.

На конференцію були делеговані 369 представників трудового колективу Університету, серед них – 40 студентів.

На  зібранні, відповідно до порядку денного, розглядалися такі питання, як інформація про роботу профкому ЛНМУ імені Данила Галицького, вибори Вченої ради ЛНМУ імені Данила Галицького; внесення змін до Колективного договору на 2020 рік доповнення до Положення про преміювання працівників ЛНМУ імені Данила Галицького; обрання комісії з трудових спорів ЛНМУ імені Данила Галицького тощо.

Під час конференції обрали 42 членів Вченої ради Львівського національного університету імені Данила Галицького. Були внесені зміни до Колективного договору доповнення до Положення про преміювання працівників  ЛНМУ імені Данила Галицького та відміна пункту 3.9, оскільки його дію передбачає законодавство. Також обрано новий склад комісії з трудових спорів Університету у складі 7 осіб.

За інформацією профкому ЛНМУ імені Данила Галицького

Відділ комунікації і промоції

< href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.

[]