В Києві відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Цьогоріч виставка вперше за дванадцять років відбулася в змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно) в зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації в Україні.

Організувала й провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Виставка представила 328 учасників з різних областей України, а також Словаччини, Естонії, Угорщини, Польщі, Литви, Латвії, Грузії, Молдови, Румунії. Обговорення проблем інноваційного розвитку освіти відбулося на 60 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах в онлайн форматі за участю практичних працівників галузі освіти, керівників, науковців, провідних фахівців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», виробників і постачальників засобів навчання, всіх бажаючих і зацікавлених у проблематиці реформування галузі.

На Дванадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького було удостоєно:

  • Почесного звання «Лідер інновацій в освіті», 
  • Золотої медалі в номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти»,
  • Диплому за презентацію досягнень і впровадження інновацій в освітній процес. 

Ректора ЛНМУ імені Данила Галицького, академіка НАМН України, професора Бориса Семеновича Зіменковського нагороджено Подякою за вагомий особистий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти.

Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», незважаючи на обставини пандемії і карантину, об’єднала й згуртувала всі ланки освіти задля презентації інноваційних розробок, нових освітніх технологій, популяризації й обміну кращим практичним досвідом, досягненнями науки й сучасних засобів навчання, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.

Детальніше на сайті: http://innovosvita.com.ua

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua