24 лютого 2021 р. студенти-випускники фармацевтичного факультету заочної форми навчання нашого Університету отримали дипломи  спеціаліста та кваліфікацію провізора.

Урочистості з нагоди 21-го випуску студентів заочної форми навчання розпочав декан фармацевтичного факультету, доцент Данило Камінський, який щиро привітав випускників та подякував професорсько-викладацькому складу за сумлінну і самовіддану працю. Декан зазначив, що, незважаючи на складнощі, які виникали за роки навчання – а це більш ніж 60 дисциплін, 11 практик, 72 контрольні тощо, а також всупереч на певним труднощам в організації навчального процесу, пов’язаним з оголошенням карантину та впровадженням дистанційного навчання, нинішні випускники витримали випробування, зуміли гідно відповісти на виклики часу та здобути безцінний досвід. 

Із завершенням навчання молодих провізорів привітала голова екзаменаційної комісії, доцент Світлана Білоус. Вона зазначила, що цей випуск є особливим, адже 50 відсотків випускників здобувають вже другу освіту. Голова екзаменаційної комісії висловила сподівання, що випускники стануть кращими з кращих і плідно працюватимуть на благо України, її сьогодення та майбуття.

Відтак заступник декана, старший викладач Любов Костишин зачитала наказ ректора Університету, академіка НАМН України Бориса Зіменковського  від 24.02.2021 р. № 269-ст «Про завершення навчання випускників 2021 року заочної форми навчання». Вручив дипломи декан факультету Данило Камінський, який  на завершення урочистостей побажав студентам завжди залишатися впевненими у власних силах і знаннях та гордо нести звання випускника фармацевтичного факультету Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Зазначимо, що це останній випуск фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», надалі у ЛНМУ імені Данила Галицького здійснюватиметься лише випуск магістрів фармації.

Відділ комунікації і промоції 

press@meduniv.lviv.ua