Напередодні Дня медичного працівника у Будинку воїна відбувся захід «Пліч-о-пліч в охороні країни», під час якого відбулося нагородження переможців регіонального відбору у Львівській області відзнаки «Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії» Цю відзнаку отримують медичні працівники за професіоналізм та милосердя.

Приємно відзначити, що у номінації «За досягнення у міжнародному співробітництві в охороні здоров’я» був відзначений професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини № 1 ЛНМУ імені Данила Галицького, голова Світової Федерації Українських Лікарських Товариств Андрій Базилевич

У номінації серед молоді (до 35 р.) медаль «За наукові розробки в медицині» отримав асистент кафедри реабілітації ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького Назар Негрич.

Після урочистостей учасники заходу згадали також наших Героїв, військових медиків, на чиї плечі покладена велика відповідальність – порятунок життів наших поранених захисників. 

Довідка. «Орден Святого Пантелеймона» – висока відзнака, яку присуджують за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому. Відзнака має тривалу історію і була погоджена Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України. З часу заснування Відзнаки було нагороджено понад двадцять видатних вчених, лікарів, громадських та благодійних діячів, представників духовенства.

Детальніше:
https://www.facebook.com/OrdenPanteleimon2018LvivRegion/posts/4070718403017108

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua