Незважаючи на тривожні реалії сьогодення, зараз усі християни світу переживають період, присвячений духовному і тілесному очищенню, здійснюють приготування до свята Воскресіння Христового. Це свято символізує собою перехід від смерті до життя, звільнення людини від тягаря гріхів, це вихід, перехід людини з рабства гріха і зла до свободи, любові, добра. 

Проте у час, коли навколо стільки негативних новин, дуже нелегко повністю довіряти Богові. У нас можуть виникати сумніви: як жити далі, якщо Бог не зупиняє цього вже і зараз? 

Саме для кращого розуміння цих питань 24-26 березня 2023 р. відбудуться студентські реколекції у Стрілках – мальовничому селі Самбірського району, неподалік Карпат, де можна зануритися у спокій і прекрасну тишу гір та річки Дністер. 

Під час реколекцій детальніше розглядатиметься тема цих днів духовної віднови: як навчитися вірити в часі війни. Буде нагода спинитися, проаналізувати свої стосунки з Богом і подумати – чи довіряю я зараз Йому повністю?

Реколектантом буде о. Святослав Вонс – молодий, активний та мегацікавий молодіжний душпастир, випускник ЛНУ імені І. Франка. Колись він став натхненником християнського рок-гурту Black band, тому з ним ви точно не засумуєте! Він розповість усе про віру, а особливо віру під час війни, відповість на всі запитання. 

ДЕТАЛЬНІШЕ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP1WcZANag_dxypQF4oCilnaY9t7cVwABgQHpVpxlapSGGSw/viewform?fbclid=IwAR3yPwnTtpxpo-xrdj-s73OIjPQ-lDGzCmJ1A2dwkUzCGAbNx58hRgkacMU

За інформацією Центру студентського капеланства

Відділ комунікації і промоції

press@meduniv.lviv.ua