[]Спілка ректорів України повідомляє про набір на курси вдосконалення викладацької майстерності в межах проєкту < href="https//docs.google.com/presenttion/d/19Q2rkdkXft7o6CWXcI5GJHgd1hXHgYZ/edit?sp=shring∓oid=116247960990960282609∓rtpof=tre∓sd=tre">TTERLY «Центри сертифікації викладачів інноваційні підходи до досконалості викладання» за програмою Еразмус+.

Реєстрація на курс відбуватиметься на новій LMS системі, розробленій у межах проєкту TTERLY, та триватиме до 2 жовтня (для окремих курсів – до 9 жовтня). 

Для реєстрації буде представлено курси з восьми університетів-партнерів та Інституту вищої освіти НАПН, що є членами консорціуму, загальна кількість доступних курсів – 31. 

Усі деталі про проєкт, курси та реєстраційну форму охочі можуть знайти за посиланням < href="https//tterly.edction">https//tterly.edction 

Організатори запрошують до участі у навчанні викладачів закладів вищої освіти України.

  • < href="https//drive.google.com/c?id=12Mllz-R2LpnbhnLTqIpPfTvZ_0k_FsrB">Презентація
  • < href="https//drive.google.com/c?id=1hKo-6fNY7X80qI4s9r11-_6MFyfTxeM">Інформація про TTERLY

  • Детальніше

    h< href="https//ln.ed./krsy-vdoskonlenni-vykldtskoi-mysternosti-v-rmkkh-proiekt-tterly-z-prohrmoi-erzms/">ttps//ln.ed./krsy-vdoskonlenni-vykldtskoi-mysternosti-v-rmkkh-proiekt-tterly-z-prohrmoi-erzms/

    За інформацією наукового відділу

    Відділ комунікації і промоції

    press@medniv.lviv.[]