Адреса

79010, м. Львів, вул. Пекарська, 69 (1 поверх, ліве крило)

Телефон: +38 (032) 260 09 05; +38 (032) 275 77 43

Email:

На карті:

Економічний відділ

Цап Уляна Володимирівна

Проректор з економіки

 

 


Відділ узагальнює пропозиції відповідних підрозділів для перспективного та поточного планування діяльності Університету, складає щорічні кошториси доходів і витрат Університету; забезпечує ефективне та раціональне використання трудових і грошових ресурсів, що знаходяться у розпорядженні Університету, розробляє пропозиції зі всіх питань планово-економічної діяльності для прийняття Ректором і керівними органами Університету відповідних рішень.

Відділ визначає розміри доходів і витрат, надходжень і відрахувань коштів. Аналізується фінансово-господарська діяльність усіх структурних підрозділів Університету та вносяться пропозиції щодо вдосконалення економічної роботи, розробляються заходи для покращення системи соціального захисту, матеріального стимулювання, оздоровлення студентів і співробітників Університету. Відділ бере участь у підготовці проекту колективного договору.

Відділ контролює діяльність усіх підрозділів Університету з питань, які входять у його функції, проводить перевірку виконання підрозділами планових завдань і нормативних документів, що регламентують фінансову діяльність, на підставі даних бухгалтерського обліку і звітності проводить комплексний аналіз господарсько-фінансової діяльності Університету, готує пропозиції з усунення недоліків у витрачанні коштів державного бюджету з метою підвищення якості й ефективності підготовки спеціалістів, послідовного здійснення режиму економії.


 

Шульгіна Надія Йосипівна – провідний економіст
Лужанська Лариса Володимирівна – економіст І категорії
Климко Оксана Йосипівна – провідний економіст
Горбата Ольга Ігорівна – економіст І категорії
Хамик Таміла Володимирівна – економіст І категорії
Коваль Любов Василівна – економіст
Колінько Наталія Іванівна – провідний економіст
Почапська Олександра Григорівна – провідний економіст
Чавус Світлана Павлівна – провідний економіст