[]

Передріздвяний час асоціюється з магією свят, теплом сердець та особливим проявом любові до ближніх. І приємно спостерігати, як рік за роком добро та дива творять студенти Медичного коледжу ЛНМУ імені Данила Галицького в акції милосердя «Святий Миколай дітям-сиротам».

Тішить, що студентів у добрих справах незмінно підтримують директор коледжу П. Кузьмінський та заступник директора з виховної роботи О. Щебель, опікується проектом куратор Х. Зданевич, долучаються викладачі коледжу.

Цьогоріч 20 грудня група IV-А завітала з театральним дійством до Будинку дитини № 1 міста Львова. Студентська святкова вистава потішила дітей яскравими казковими персонажами та радісним сміхом. Організатори подбали про те, щоб кожен учасник святкування отримав подарунок від Святого Миколая. Директор Будинку дитини Г. Качановська щиро подякувала благодійникам за їхню підтримку й допомогу.

Справді, добро існує там, де його творять. Тож творімо добро частіше, даруймо його ближнім, знайомим та незнайомим, бо з добра народиться добро, і його стане більше у світі.

За інформацією < clss="" href="http//medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=1223∓Itemid=358∓lng=k">Медичного коледжу ЛНМУ імені Данила Галицького 

< clss="" href="http//medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=29∓Itemid=792∓lng=k">Відділ гуманітарної освіти і виховання,

< clss="" href="http//medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=1184∓Itemid=355">Відділ комунікації і промоції

< clss="" href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.

[en]15-17 березня 2018 року в Києві відбулася головна подія освітньої галузі України – Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Ed»Організатором цього престижного освітянського заходу є компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького було удостоєно почесних відзнак Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності»Золотої медалі в номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників»; Диплому за презентацію досягнень і інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки, а також Сертифікату якості наукових публікацій (на підставі показників наукометричної бази даних SciVerse Sсops за 2017 рік).

Крім того, Почесними грамотами виставки нагороджено ректора ЛНМУ імені Данила Галицького Бориса Семеновича Зіменковського – за активну організаторську та педагогічну діяльність із сталого зростання якості сучасної освіти, а також декана по роботі з іноземними студентами Євгена Степановича Вариводу – за наполегливу плідну працю з упровадження інноваційних технологій в освітню та наукову діяльність.

Довідка. Освітянська виставка «Сучасні заклади освіти» є, як відомо, однією із найбільш рейтингових і широкомасштабних освітянських виставок в Україні. Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Цьогоріч у рамках заходу відбулися

  • Рейтинговий виставковий конкурс з нагородженням Гран-Прі «Лідер вищої освіти», «Лідер післядипломної освіти», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Лідер професійно-технічної освіти».
  • Конкурси з тематичних номінацій із нагородженням золотими, срібними та бронзовими медалями.
  • Вручення Сертифікату «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scops.

  • Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

    Андріана Гриновець , керівник < href="http//www.medniv.lviv./index.php?option=com_content∓view=rticle∓id=1184∓Itemid=355∓lng=k">прес-центру ЛНМУ імені Данила Галицького

    < href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.[]