[]17 вересня відбудеться науково-практична онлайн-конференція з міжнародною участю «Імуногенетика та імунозалежні репродуктивні втрати».

Серед спікерів конференції знані науковці та фахівці з України (Львів, Київ), Польщі (Варшава, Познань), Чехії (Градець Кралови) та ін.

Конференцію присвячено пам’яті д. мед. н., громадського діяча, професора ЛНМУ імені Данила Галицького Юрія Гаврилюка. Із пам’ятними словами виступлять від ДУ «Інститут спадкової патології» – професор Олег Гнатейко; ЛНМУ імені Данила Галицького – професор Андрій Наконечний; УЛТ у Львові – доктор Олег Дуда; Лікарської комісії НТШ – професор Валентина Чоп’як, професор Оксана Заячківська.

Учасники конференції розглянуть такі питання, як сучасні можливості УЗ-діагностики природжених вад розвитку сечовидільної системи у дітей; імунні особливості крові та ендометрію у пацієнтів із повторними невдачами імплантації генетично тестованих ембріонів в програмах ДРТ; пошук та ідентифікація автоантигенів, асоційованих із звичними викиднями; алергічні та автоімунні хвороби при вагітності; генетичні та імунологічні аспекти невиношування; імуногенетичні передумови репродуктивних порушень у людини; азооспермія–діагностика та лікування; імуногенетична роль НК-клітин та її значення для клініки; значення клініко-генеалогічного та молекулярно-генетичного методів при медико-генетичному консультуванні жінок з раком грудної залози тощо.

ОРГАНІЗАТОРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  • Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.
  • ДУ «Інститут спадкової патології».
  • Українське товариство фахівців з імунології, алергології та імунореабілітації.
  • Лікарська комісія Наукового товариства імені Шевченка.
  • Українське лікарське товариство у Львові.

  • ДАТА ПРОВЕДЕННЯ 17 вересня 2020 року, 15.00-18.00 (Київський час).

    МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ Доступ до конференції здійснюється через платформу Zoom. Зареєстрований учасник отримає на електронну пошту лінк для доступу до платформи (напередодні конференції).

    РЕЄСТРАЦІЯ < href="https//immnology.ticketforevent.com/">https//immnology.ticketforevent.com/

    СЕРТИФІКАТ усі зареєстровані учасники конференції отримають сертифікат (10 балів). Сертифікат буде надісланий на електронну пошту впродовж тижня після завершення конференції.

    МОВА КОНФЕРЕНЦІЇ українська, англійська

  • < href="https//drive.google.com/c?id=1CzPR4JmE5Ne396GsxW6ES1LQ4bhhBm">Програма конференції

  •  

    Відділ комунікації і промоції

    < href="miltopress@medniv.lviv.">press@medniv.lviv.[]