[]Компанія «Серв’є Україна» запрошує студентів фармацевтичних і медичних факультетів взяти участь у менторській програмі Mentorplce 1.3 від фахівців у сфері медицини та фармацевтики в межах ініціативи «Пакт заради молоді – 2025».

Програма реалізується «< href="https//www.fcebook.com/CSRkrine/?__cft__%5B0%5D=ZeXio5L1q_hh8SZlpc_xpWI5xkhJ67Oh_E_rOr1qgKfDIMtjRMM9eTinr6M8TfnNePYBelXicIbe6zRrkc7znlJCtFFxCiWskztdlcLnkejE7X0oJiyLK-VJI1Ohpt2KLtOxie2gDMD_Vk3khZCcL6Jvrm_yehpJOTdWdvc83iSGS0∓__tn__=kK-R">Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки NFP, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерства молоді та спорту України. 

Участь можуть взяти студенти навчальних закладів або молоді люди віком до 30 років, які хочуть розпочати або вже розпочали свій кар’єрний шлях в сфері фармацевтики. Для цього є можливість упродовж місяця спілкуватися з фахівцями фармацевтичної компанії «Серв’є Україна». Регіональні менеджери, медичні і фармацевтичні представники, тренери компанії готові ділитися своїм досвідом.

Детальніше про програму можна дізнатися за посиланням < href="https//mentorplce.in./progrm/progrm-medizin-frmzevtik/">https//mentorplce.in./progrm/progrm-medizin-frmzevtik/. Реєстрація триває до 30 листопада 2021 року (включно).

Довідка. «Серв’є» – міжнародна французька фармацевтична компанія. Її діяльність зосереджена у 5 напрямах досліджень серцево-судинні, онкологічні, імунозапальні, нейропсихіатричні захворювання та цукровий діабет. «Серв’є» також розробляє та пропонує цифрові рішення у сфері медицини, щоб найкращим чином надавати підтримку пацієнтам, лікарям та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я.

  • < href="https//drive.google.com/c?id=1Qz3rZ5bqYZWldZCRqhKWgGzI1OzJNDor">Банер-плакат (pdf)

  • За інформацією деканату фармацевтичного факультету

    Відділ комунікації і промоції

    press@medniv.lviv.[]